Амбър Хърд най-накрая проговори пред журналист за загубата си в

...
Амбър Хърд най-накрая проговори пред журналист за загубата си в
Коментари Харесай

Амбър Хърд проговори след загубеното дело

Амбър Хърд най-сетне проговори пред публицист за загубата си в съда от Джони Деп. Досега актрисата говореше единствено посредством представител или посредством трудове в обществените мрежи. Сега тя седна пред Савана Гътри от NBC News, с цел да показа по какъв начин се усеща като човек, който дължи 10 милиона $ за клюка.



36-годишната Хърд съобщи, че не упреква журито за присъдата, която взе в края на предишния месец. Тогава 12-те души взеха решение, че Джони Деп има цялостното право да осъди някогашната си брачна половинка за есето, което тя написа за Washington Post. Там тя твърди, че е жертва на домашно принуждение, въпреки да не загатва името на Джони. Малко по-късно съмненията на целия свят по отношение на това за кого е публикацията бяха доказани, откакто Амбър изиска бракоразвод и ограничаваща заповед против артиста, казвайки че се опасява за живота си.

„ Не упреквам журито. Всъщност доста добре го разбирам. Джони е обичан артист и хората имат възприятието, че го познават. Той е превъзходен артист “, споделя Хърд в изявлението. Допълва, че показанията в интерес на Деп са били напълно от негови подчинени, които няма по какъв начин да не заемат страната му. Тя обаче не зачекна тематиката по отношение на Кейт Мос, която опроверга думите на самата Амбър за принуждение, упражнено върху нея от страна на Джони Деп по време на връзката им през 90-те години.

Хърд също по този начин назова отношението към нея в обществените мрежи „ непочтено “. Според NBC, хаштагът #JusticeforAmberHeard получил единствено 27 милиона гледания, до момента в който подобен за Джони Деп е бил преглеждан милиарди пъти.

„ Не ме интересува какво мислят другите за мен или какви преценки желаете да си извършите за това, което се случи в моя дом, по време на брака ми, при затворени порти “, споделя Хърд. Според нея, в обществените мрежи не е имало заслужено отношение към нея, като отбелязва, че там са били показвани единствено унизителни за нея клипове и фотоси.

Говорейки пред Гътри предходната седмица, юристите на Деп обявиха, че обществените мрежи не са изиграли роля при взимането на решение за присъдата. На правосъдните заседатели им е било подредено да не изследват случая и да не четат за него, макар че никой не ги е следил дали съблюдават възбраната. Адвокатката на Хърд пък съобщи, че присъдата от делото във Англия, където Джони губи против вестник Sun, не е била разкрита пред правосъдните заседатели.

Амбър Хърд счита да апелира решението на съда, като към този момент не е ясно тъкмо по кое време ще внесе документите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР