Amazon разследва служители, за които се предполага, че са препродавали

...
Amazon разследва служители, за които се предполага, че са препродавали
Коментари Харесай

Служители на Amazon продавали конфиденциална информация?

Amazon проверява чиновници, за които се допуска, че са препродавали конфиденциални данни на трети страни, заяви колосът в електронната търговия, като удостовери оповестената във вестник " Уолстрийт джърнъл " информация.

Според вестника, който не дава съответни данни, чиновници на Amazon най-много посредством медиатори продават вътрешни данни и друга конфиденциална информация на търговци, които продават продуктите си на уеб страницата на американския колос, като се стремят по този метод да усилят продажбите си.

На уеб страницата на Amazon могат да бъдат закупени артикули, които се продават непосредствено от Amazon, само че и от многочислени други търговци.

" Проведохме изцяло следствие за тези изказвания ", разгласи групата от Сиатъл в изказване до Франс прес.

Говорителят на Amazon сподели, че компанията разполага с " създадени системи, с цел да ограничи и управлява достъпа до информация ", като акцентира, че чиновниците са длъжни да съблюдават доста строгите търговски и етични вътрешни правила.

Всеки, който нарушава тези правила, се излага на наказателни ограничения.

Колкото до третите страни " водим политика на нулева приемливост против заграбване на системите ни и в случай че открием злонамерени лица, които се занимават с сходни практики, ще предприемем бързи дейности против тях, най-много като закрием сметките им за продажби, ще свалим обявите им, като ще запазим предоставените от тях средства и ще предприемем правни дейности ", съобщи представителят на компанията.

Тази процедура се среща най-много в Китай, твърди " Уолстрийт джърнъл ". Вестникът цитира образеца с медиатори в Шънчжън, които работят за чиновниците на компанията и продават за суми от 80 до над 200 $ информация за размера на продажбите и електронните адреси на клиентите. Те оставят мнения за продуктите или оферират услуга, посредством която могат да бъдат изтрити негативните отзиви или да се възстановят закритите сметки в Amazon.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР