Amazon работи по робот, задвижван от изкуствения интелект на Alexa,

...
Amazon работи по робот, задвижван от изкуствения интелект на Alexa,
Коментари Харесай

Amazon работи по робот с Alexa

Amazon работи по робот, задвижван от изкуствения разсъдък на Alexa, който счита да показа на пазара идната година, осведоми Bloomberg, базирайки се на лични източници. Медията предава, че планът носи кодовото име Vesta и работата по него е ръководена от шефа на Lab126 Грег Зер.

Новината не е изненадваща, вземайки поради това, че предходната година, точно Lab126 разгласи работни позиции за експерти в региона на роботиката. Няма нищо известно по новината, а самите Amazon декларират на питане от медията, че не разясняват спекулации и клюки, което си е общоприет отговор в сходни случаи.

Bloomberg разяснява, че Amazon Robotics не вземат участие в плана. Компанията е виновна за доставянето на самостоятелните роботи в складовете на компанията.

„Не е ясно какви задания ще извършва роботът. Хора, осведомени с плана допускат, че Vesta ще е тип мобилен Alexa, съпътстващ потребителите в елементи от домовете им, в които няма устройства Echo. Прототипите на робота имат комплицирани камери и програмен продукт за компютърна визия и могат да направляват в дома като самостоятелни автомобили“, написа медията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР