Amazon обяви, че разширява програмата си Delivery Service Partner. Тя

...
Amazon обяви, че разширява програмата си Delivery Service Partner. Тя
Коментари Харесай

Amazon плаща по 10 000 долара на служител за собствен бизнес

Amazon разгласи, че уголемява програмата си Delivery Service Partner. Тя оказва помощ на бизнесмените да провеждат личен транспортен бизнес, който да обслужва доставките през онлайн платформите на компанията.

От Amazon оповестиха, че ще оферират по 10 000 $ в началото финансиране за своите чиновници, които желаят да стартират личен бизнес в границите на DSP, оповестява Marketwatch.

В допълнение чиновниците на компанията, които желаят да започват личен екип в границите на самодейността, ще получат и сума, еквивалентна на три брутни месечни заплати.

" Десетки хиляди хора обявиха интерес да се включат в програмата Delivery Service Partner, в това число и доста от нашите досегашни чиновници ", споделя Дейвид Кларк, който управлява световните интервенции на Amazon.

От компанията дават обещание, че ще подкрепят всеки, които желае да започва личен транспортен бизнес, включително с постоянни поръчки за доставка, както и с софтуерни запаси, образования и отстъпки при покупката на съоръжение.

Новата самодейност е част от напъните на Amazon да форсира доставката на артикули за членовете на премиум услугата Primе. В момента тя лишава два дни, а управлението на компанията желае да понижи времето за превоз на един ден.

Delivery Service Partner е ориентирана към бизнесмени, които желаят да провеждат лична " флотилия " от 20 до 40 микобуса, в която да работят сред 40 и 100 чиновници. От компанията настояват, че до момента в границите на самодейността са основани над 200 сходни транспортни компании.

Книжата на Amazon нарастват с над 25% от началото на годината. За същия интервал необятният борсов показател S&P 500 бележи растеж от 15 на 100. /profit.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР