Аматьорският ФК Скравена внесе жалба в съда срещу решенията на

...
Аматьорският ФК Скравена внесе жалба в съда срещу решенията на
Коментари Харесай

Аматьорски клуб спря вписването на Георги Иванов за шеф на БФС. После се отметна

Аматьорският ФК " Скравена " внесе тъжба в съда против решенията на конгреса на БФС на 15 март и по този начин спря вписването на Георги Иванов като президент в Търговския указател. Клубът, който се подвизава в четвъртото равнище на футбола ни - Западна подгрупа на Областна група " София ", смята решенията за " незаконосъобразни и противоречащи на Устава ".

Така Софийският градски съд разгласи през вчерашния ден, че на закрито съвещание е взел решение да спре процеса по легализиране на Георги Иванов и новия Изпълнителен комитет - до привършване на производството по искова молба, подадена по член 25 от ЗЮЛНЦ.

Съдът ще прегледа претенциите на " Скравена ", а решението на Софийски градски съд може да се апелира пред САС.

Към момента това значи, че под решения на БФС - и от позиция на представителност, би трябвало да се подписва Михаил Касабов, който е и.д. А на власт е по-предишният Изпълком, в който въпреки всичко личат неколцина функционери от новоизбрания.

Последва обаче забавен процес - като на футболен мач с опит за поврат. 

ФК " Скравена " разгласява на страницата си във Facebook неподписан текст, с който се разграничава от президента на клуба - господин Петков. Внесената тъжба била негова самодейност, а останалите в тима - " всички членове на управителния съвет, треньора, част от футболистите и спонсорите ", били срещу този ход.



Текстът гласи гледното (запазен е истинският правопис):

" Привет на футболната общност в с. Скравена.

Бих желал да внеса малко повече изясненост във връзка с импортираната тъжба за прекъсване вписванито на новият изпълком на БФС от президента на ФК Скравена - господин Петков.

След извършени диалози с всички членове на управителния съвет, треньора, част от футболистите и спонсорите на футболния клуб, всички НИЕ се разграничаваме изрично от еднолично взетото решение за внасяне на тъжба от господин Петков.

В идващите дни ще бъдат подхванати дейности от наша страна, с които да заявим формалната позиция на управлението на ФК Скравена пред способените органи, при положение,че жалбата на господин Петков не бъде оттеглена. "
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР