Аманда Абингтън е поискала кадри от BBC на кадри зад

...
Аманда Абингтън е поискала кадри от BBC на кадри зад
Коментари Харесай

Аманда Абингтън `иска кадри зад кулисите Strictly с Джовани Перниче` след диагностициране на посттравматично стресово разстройство

Аманда Абингтън е поискала фрагменти от BBC на фрагменти зад кулисите на себе си и Джовани Перниче в Strictly, беше обявено.

51-годишната актриса ненадейно напусна шоуто на BBC през октомври, базирайки се на персонални аргументи за напускането си и от този момент разкри, че е била диагностицирана с посттравматично стресово разстройство.

След подмолните конфликти с професионалния сътрудник Джовани, тя се споделя, че желае да прегледа записите, откакто предприеме правни дейности. Според The ​​Sun, BBC са получили искане за фрагментите като искане на индивид на данни.

Източник сподели на изданието: „ Има възприятието, че записите ще вдигнат капака на това, което в действителност се случва зад кулисите на Strictly. Нещата на подготовките могат да станат доста напрегнати. “ Те прибавиха, че Джовани може да бъде „ необикновено пълностоен “, защото е „ перфекционист “.

The Mirror се свърза с BBC и представителите на Аманда за коментар.

Съобщава се, че другар на актрисата сподели на изданието, че тя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР