Алисия се върна към стила Мерилин. Певицата пак е руса,

...
Алисия се върна към стила Мерилин. Певицата пак е руса,
Коментари Харесай

Алисия се върна към русото

Алисия се върна към стила „ Мерилин ”.

Певицата отново е руса, както преди 12-13 години, когато бе във вихъра на свадите около триъгълника, в който попадна с футболиста Валери Божинов - татко на сина й, и плеймейтката Николета Лозанова. В развоя на събитията триъгълникът стана четириъгълник, тъй като се включи и сътрудника на Божинов – Ники Михайлов. Той бе гадже на Николета, преди тя да се залюби с Валери, да се омъжи за него и да му роди щерка. Докато плеймейтката бе с Божинов, Алисия започва връзка с Ники Михайлов, който в този момент живее с Николета.

Спомени за тези събития връхлетяха почитателите, когато на 1 май Алисия пусна новото си парче „ Инсомния ” , в което е руса, въпреки и не за дълго, тъй като наподобява е употребила перуки. Коментарите за парчето са все ласкави. Нищо, че става дума за кавър на турската ария от 2021 година „ Benim O ”, чиято музика е на хитмейкъра Ersay Uner. В Youtube оригналът е гледан над 67 милиона пъти, а кавърът на Алисия - над 600 000 пъти. Разбира се, мащабите са разнообразни. Нашенката бе обилно похвалена от почитатели, че е взела участие ефективно в написването на текста. Алисия е работила по куплетите с Теодора Здравковска, която й е фенка от инстаграм.

„ Тази ария претърпя доста компликации. Имам я от 2 години. Благодаря на Тони Стораро за съдействието да купя правата. Много дълго време не усетих текста ”, показа Алисия.

Имало няколко разновидността за текст, писани от експерти, само че певицата все им намирала недостатъци. Накрая решила самата тя да се опитва. Създала текста за „ Инсомния ”, ползвайки и материал на Теодора. Алисия я изненадала с премиерата. „ Вярвам на одобрените имена, само че обичам да опитвам с нови създатели ”, сподели чалгаджийката. Така че тя постоянно обръща внимание на мелодиите и текстовете, които фенове й пращат.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР