Алисия пое по пътя на Галена и реши да стане

...
Алисия пое по пътя на Галена и реши да стане
Коментари Харесай

Алисия стана моделиерка като Галена

Алисия пое по пътя на Галена и реши да стане моделиерка. В петък вечер тя разгласи, че е основала сбирка от облекла дружно с друга хубавица Димка Шаламанова. „ Днес е доста специфичен ден за мен! Щастлива съм, че съумях да сбъдна и втората си детска фантазия! Заедно с Димка Шаламанова направихме страхотна колаборация, в която вложихме сърцето и душата си. Нещо доста чакано и работено от двете! Гарантираме,че ще ви бъде доста комфортно! Това е единствено дребна част от това, което сме ви подготвили”, написа под фотографията си с Шаламанова и моделката Елисавета Кисьова певицата.

От единственото фото се вижда, че Алисия ще предлага спортни облекла за свободното време, а не публични дрехи и бизнес костюми, както колежката си Галена. Алисия от дълго време се слави като ценителка на класните облекла. „ Като всяка жена обичам да се грижа за външния си тип, да се обличам и да наподобявам добре. Но не повеждам доклад какъв брой тъкмо са ми роклите, тъй като в никакъв случай не съм парадирала с броя на облеклата, обувките и чантите си нито с марките им”, споделяла е звездата.

Обявена от медиите за фешън икона, Алисия постоянно съумява да се носи по гребена на международните тендеАнции и да прибавя нещо и от личния си жанр. Преди години медии спекулираха, че тя има маркови облекла за 250 000 лв.. Близки до певицата издадоха, че в дрешника ѝ има над 1000 рокли. Собственичката на стилната марка, за която твори клинове и потници Алисия е Димка Шаламанова. Тя има дете от Георги Джамов, който по едно време бе гадже на Деси Цонева. Шаламанова е обвързана с Любомир Симеонов, прочут като Любо Чука.

фотография:инстаграм алисия
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР