Алианц България дари средства в подкрепа на националната благотворителна кампания

...
Алианц България дари средства в подкрепа на националната благотворителна кампания
Коментари Харесай

Алианц България с жест на съпричастност към българските медици

Алианц България подари средства в поддръжка на националната благотворителна акция на Българския Червен Kръст „ Заедно против COVID-19 “. Те ще бъдат употребявани за застраховане на държавни и общински лечебни заведения в страната, както и на медицинските екипи на първа линия. От самото начало на пандемията компанията интензивно подкрепя обществото за справяне с изключителната обстановка. 

Коледното подаяние е част от дълготрайното партньорство на Алианц България и БЧК. Под мотото #ПомагамеЗаедно, Алианц България подарява на БЧК по един лев за всяка попълнена анкета за задоволеност на клиентите. Събраните средства се насочват към фонд „ Добротворчество “ за поощряване и развиване на креативните качества на деца и младежи със характерни просветителни потребности или невисок обществен статус.

Грижата за децата и компликациите, които те изпитват в изключителната конюнктура, са тематика, на която Алианц България обръща изключително внимание. По време на пандемията финансовата група подари безплатно на SOS Детски селища България преносими компютри, с цел да могат децата в неравностойно състояние да  вземат участие пълноценно в просветителния развой. Също по този начин бяха проведени две сполучливи акции по кръводаряване измежду чиновниците си в помощ на пациенти на Военномедицинска академия. Независимо от развиването на ситуацията, финансовата група възнамерява да трансформира самодейността в годишно доброволческо събитие. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР