“Алианц Арена” се сбогува с Ариен Робен, Франк Рибери и

...
“Алианц Арена” се сбогува с Ариен Робен, Франк Рибери и
Коментари Харесай

Робен, Рибери и Рафиня се сбогуваха с Алианц Арена

“Алианц Арена” се сбогува с Ариен Робен, Франк Рибери и Рафиня, които след края на сезона напущат Байерн (Мюнхен). Първите двама се трансфораха в основни за клуба футболисти през последното десетилетие, до момента в който бразилецът имаше периферна роля. И въпреки всичко тримата записаха общо 30 сезона с екипа на баварците.
The pleasure is ours, @FranckRibery #FCBSGE #MiaSanMia #packmas pic.twitter.com/nYmcF1RmJ3
— FC Bayern English (@FCBayernEN) May 18, 2019
Преди началото на днешния мач против Айнтрахт (Франкфурт) триото чужденци получи благодарствени плакети от управлението и заслужи аплодисментите на препълнения стадион. Само Франк Рибери не съумя да сдържи страстите си и се разплака.

Thanks for everything @R13_official @ArjenRobben @FranckRibery #MiaSanMia pic.twitter.com/fstsigeRdE
— FC Bayern English (@FCBayernEN) May 18, 2019
36-годишният французин си потегля след 12 сезона в Байерн. Робен е на 35 годин и записа 10 шампионата с алената фланелка, а Рафиня оставя зад тила си 8 години в Мюнхен. Бразилецът се завръща в родината си и ще играе за локален клуб, до момента в който дестинациите на другите двама към момента не са известни. На Байерн му остава още един мач - против Република България (Лайпциг) на финала за Купата на Германия в Берлин на 25 май. Бундеслига 34 кръг, събота 18 май  Байерн Мюнхен 1:017 минута  Айнтрахт Франкфурт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР