“Али днес тренира повече от предишния ден. Той ще бъде

...
“Али днес тренира повече от предишния ден. Той ще бъде
Коментари Харесай

Алисон и Жота пропускат Къмюнити Шийлд

“Али през днешния ден тренира повече от предходния ден. Той ще бъде на линия за, само че няма да играе в събота. Диего ще му би трябвало повече време ”, съобщи Клоп. Кеомин Калахър също е контузен, което значи, че на вратата за дуела с Ман Сити ще бъде.

Klopp on Alisson

“He trained today, more than he did yesterday…he will be available for Fulham, but not Saturday. ”
— The Anfield Talk (@TheAnfieldTalk)
Клоп призна, че тимът му не е задоволително квалифициран за началото на сезона. Това е повода да има планувана контрола в деня след “Къмюнити Шийлд ” и възнамерява още дна за след мача с от първия кръг на Висшата лига. “Трябва да удължи предсезонната подготовка по време на сезона. “Къмюнити Шийлд ” е значим мач. Би било хубаво да го спечелим, защото е единственият трофей, който не сме печелили ”, изясни мениджърът.

Германецът приказва за напускането на и за опцията да си тръгне това лято: “Загубихме Садио, който беше титуляр в нашия отбор в последните 6 години. Той ни сподели, че желае ново предизвикателство. Каза ни задоволително рано и ние приехме решението му. Имахме време да се подготвим и това направихме. Фирмино е доста значим за нас. Той е душата и сърцето на този тим ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР