Алесандро Микеле, креативният директор на , отново успя да изненада

...
Алесандро Микеле, креативният директор на , отново успя да изненада
Коментари Харесай

Gucci с нов онлайн магазин за винтидж находки

Алесандро Микеле, изобретателният шеф на, още веднъж съумя да изненада стилните почитатели, създавайки пробно онлайн пространство за продажба на винтидж находки, което ни потапя в предишното, сегашното и бъдещето на стилната къща. е като „ машина на времето, списък, библиотека, лаборатория и място за срещи “, споделят от Gucci и неслучайно е определено тъкмо това име, което значи „ трезор “. Защото в този онлайн магазин са събрани вкупом изключителни фешън съкровища от архивите на марката, обхващащи интервала сред 60-те и 90-те години на предишния век, които са единствени по рода си. Заедно с тях обаче се оферират неща и на изцяло нови дизайнери.

„ Винаги съм желал да основа място, където да се реализират „ невъзможни диалози “ сред обекти от друг генезис, основатели и столетия “, споделя Микеле.
               

Създаването на това пространство е отговор и на несигурността на Covid-времето, в което живеем и все по-нарастващата наклонност към онлайн извършването на покупки. В същото време изобретателният шеф на Gucci декларира, че задачата на Vault не е само да носи облаги. „ Идеята е да разтеглим любовта си към модата, да създадем нещо друго, което демонстрира моята пристрастеност към винтидж находките, а това е обвързвано с професионалното ми развиване “, добавя той.

„ Миналото има мощно наличие в модата. Трудно е да го победиш, даже когато си доста надарен и не би трябвало да се чувстваш отговорен за това! Отричането на времето е като отричането на обстоятелството, че розите цъфтят напролет. “

Vault обаче ще ви очарова и с дизайна си, с вдъхновяващите видеа и с историята на всеки един артикул, който се предлага в него. По този метод Микеле ни кани да изследваме богата история на Gucci, която тази година чества своята. Но дружно с това ни кара да бъдем още по-развълнувани за нейното бъдеще.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР