Алексей Петров беше властен и държеше неговото да се изпълнява.

...
Алексей Петров беше властен и държеше неговото да се изпълнява.
Коментари Харесай

Бившият шеф на баретите: Алексей Петров налагаше мнението си, зад убийството му стоят много пари

Алексей Петров беше могъщ и държеше неговото да се извършва. Петров държеше на една позиция- че той е над другите и ги превъзхожда.

Това разяснява военачалник Красимир Петров, някогашен началник на Специализирания отряд на баретите, пред Нова телевизия.

Той счита, че зад убийството на Алексей Петров стоят доста пари. " Има една съветска минтовка - " Драгунов ", която е вид пушка снайпер, и от 2 км може да те уцели както желае и където желае ", предположили военачалник Красимир Петров за оръжието, с което може да е погубен Алексей Петров.

Бившият началник на баретите изясни, че на Алексей Петров са гледали със благоговение. Петров налагал мнението си и не давал думата му да се чупи на две.

" Аз за жълти стотинки за страната няма да работя, уменията, които имам, ще ги осъществявам на открито " - били думите на Петров, когато напуснал отряда на баретите, показа спомените си Красимир Петров и даде образец, че е работил още с Пламен Галев, Златомир Иванов - Златко Баретата и с Ангел Христов.

Генерал Красимир Петров посочи, че познава добре и Братя Галеви, които по думите му били момчета за всички. Пламен Галев извоювал имиджа си като човек, който стои над всички останали.

За Златко Баретата, военачалник Красимир Петров съобщи, че той не е прощавал на никого, изпречил се на пътя му и пробвайки се да му вземе залъка.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР