Алексей Навални не умря. Той беше убит. Конкретно беше убит

...
Алексей Навални не умря. Той беше убит. Конкретно беше убит
Коментари Харесай

Алексей Навални не умря. Конкретно беше убит от Владимир Путин

„ Алексей Навални не умря. Той беше погубен. Конкретно беше погубен от Владимир Путин. Алексей не умря и в никакъв случай няма да почине! Защото героите не умират. “ Това сподели опозиционерът Максим Резник.

Алексей Навални не умря

„ Докато има хора, които ги помнят, хора, които следват пътя им, за които полезностите, за които Алексей жертва живота си, не са просто кухи изречения. А такива в Русия са милиони, убеждавам ви. Ако в този момент Алексей можеше да ни каже нещо, то щеше да бъде – „ Не се отчайвайте! “

„ Навални беше подложен на обществена екзекуция, Путин е главорез. Това съобщи Генадий Гудков, съветски десидент и някогашен народен представител в Държавната Дума. Гудков до неотдавна живееше в Българя и в този момент е координатор на връзките на съветската съпротива с европейските институции, среща се във Франция.

„ В течение на една година съзнателно го държаха Навални в изискванията на изтезания, доста жестоки, доста тежки изтезания, те желаеха да го прекършат, да прекършат духа му, да пречупят здравето му, няма подобен организъм, който да издържи една година в карцера. Това е нечовешко тестване. Това, че Навални се усмихваше, когато имаше опция, поздравяваше хората, това приказва за неговото геройство, за мощната му воля. Но здравето му не устоя “, акцентира Гудков.

Източник: Българска национална телевизия

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР