Александра Петканова и Даниел осъзнават стойността на истинската любов Александра Петканова

...
Александра Петканова и Даниел осъзнават стойността на истинската любов
Александра Петканова
Коментари Харесай

Александра Петканова с много емоционална изповед: Разказа за най-трудните моменти преди с Даниел да станат семейство

Александра Петканова и Даниел осъзнават цената на същинската обич
Александра Петканова и брачният партньор й Даниел гостуваха в предаването „ Папараци “. Пред водещата Венета Райкова двамата описаха за сложните моменти преди да станат семейство и по какъв начин се е стигнало да събирането им.
Александра и Даниел си споделиха заветното „ да “ в телевизионния ефир пред цяла България, малко откакто се бяха разделили. Младото семейство разкри по какъв начин е почнала тяхната обич и дали абсурдът, който ги направи известни, е същински или всичко е било инсценирано. „ И хубавото, и неприятното се случват за една секунда. Ако нещо е мощно, в случай че нещо е същинско, то може да се случи и за една стотна.

Когато се случи оня скандал, Александра беше последният човек, който съм желал да виждам. Да, интересувах се от нея. Когато си бил влюбен в някого, не можеш да изтриеш всичко. Това е сила и тя остава в теб. И в случай че не беше Милен Цветков, който доста ми оказа помощ да преживея всичко това, не знам… “, показа искрено Даниел за сложните моменти преди с Александра да станат семейство.
Алекс, от своя страна, добави, че и двамата са потъпкали егото си, с цел да могат да имат още веднъж бъдеще дружно. „ И аз, и Дани видяхме двете страни на монетата. Видях бляскав живот, пътувах на всички места по света, всичко се случваше с лекост, само че в мислите си аз се връщах при него. Въпреки че Дани не може да ми обезпечи лъскавия живот, който видях. Осъзнах, че същинската обич е доста по-ценна от всичко останало “, разкрива Александра.

Двойката призна, че до неотдавна е имала обособени бюджети, само че след раждането на бебето решили да обединят сметките си. „ Осъзнахме, че е неуместно. Тя ще заплаща памперсите на бебето и храните му, а аз няма да оказвам помощ, по този начин ли? Решихме, че щом имаме общо дете, значи би трябвало да обединим и парите си “, сподели още Лудият кореспондент. Алекс и Дани споделиха още, че след няколко месеца стартират работа и за още едно дете. Двамата са на мнение, че с цел да се схващат децата би трябвало да имат дребна разлика между тях и по тази причина те стартират да работят за братче или сестриче на Габриел.
Инфо: razkritia.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР