Александра Начева е спортист за месец юли в анкетата на

...
Александра Начева е спортист за месец юли в анкетата на
Коментари Харесай

Александра Начева е спортист за месец юли на Пресклуб България

Александра Начева е състезател за месец юли в анкетата на Пресклуб " България ". Тя получи премията си по-рано през днешния ден. Треньорът ѝ Стойко Цонов завоюва влиятелната премия за най-хубав ментор.

 Габи Петрова: Рано или късно, отново ще бъда в зоната на медалите
Габи Петрова: Рано или късно, отново ще бъда в зоната на медалите

" Не се прибирам доста щастлива от Европейското "

Световната шампионка за девойки Начева е отказала присъединяване на комерсиални шампионати и ще концентрира подготовката си за Младежките олимпийски игри в Буенос Айрес.

" За първи път ще влезем в трети спортен цикъл - зимен, летен и в Буенос Айрес ще е пролет. Имаме два месеца да подходим към трето значимо съревнование за годината. Надявам се и другите участници да бъдат затруднени. Ще имаме 12 дни за адаптация. Очаквам най-малко две китайки и две кубинки да упражняват за тази дисциплинираност, плюс Висенте. Тройният скок ще бъде най-интересната дисциплинираност от леката атлетика в Буенос Айрес ", съобщи пловдивският експерт.

" Няма да взе участие на повече надпревари до Младежките олимпийски игри в Буенос Айрес - има доста предложения за комерсиални шампионати, само че ги отхвърлих, тъй като се насъбраха повече надпревари и желая малко да потренираме. А и тя още не е подготвена за комерсиални шампионати. Идеята ми е да се направи лагер към 10 дни - уводен, с кросове и походи на високо. Финалният стадий ще бъде в Аржентина. Имаме си доста положителни условия за подготовка тук, само че по условие на Международния олимпийски комитет (МОК) всички състезатели ще отпътуват на 2 октомври. Малко е притеснително това, само че за всички ще бъде еднообразно ", сподели Цонов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР