Александра Богданска най-накрая събра сили да говори за скандалната раздяла

...
Александра Богданска най-накрая събра сили да говори за скандалната раздяла
Коментари Харесай

Алекс Богданска проговори през сълзи за раздялата с Дани, разкри дали има трети човек между тях

Александра Богданска най-сетне събра сили да приказва за скандалната разлъка с Даниел Петканов и за какво се е стигнало до тук. Със сълзи на очи тя разкри през какъв призрачен сън минава и по какъв начин благодарение на психолог излиза от тази рецесия. 

Противно на упованията, Даниел е този, който желае бракоразвод. А Александра за първи път разкрива дали има забъркан трети човек в техните връзки и какво решение са взели за сина си Габриел. 

" Случи се един потрес за мен. Имам виновност, че се стигна дотук, тъй като не съм усетила някаква идикация от негова страна, че нещо му е липсвало. В един миг той ми сподели: " Пределът ми е доближат, не мога да понасям повече и желая да се разведем ". Около месец се бях вкопчила в него и го натисках да размишления, доста фамилии минават през това. Но той сподели, че не е благополучен и аз трябваше да се съобразя с това. Аз бях щастлива с него. Бях решила, че това е моят мъж, за него ще се омъжа и от него ще имам деца ".

" Аз чакам от индивида до мен да пристигна и да ми каже, в случай че има нещо, което го притеснява и не му харесва в мен. А пък той е очаквал аз да отида и да го попитам дали има нещо, което го тормози в моя темперамент и дейности. Това не съм го правила и го регистрирам като грешка`, споделя тя в " Търси се ".  

" Няма трети човек нито от моя страна, нито от страна на Даниел. Минах си предостатъчно през всички положения - през експанзията, обвиняването и по тази причина потеглих на психолог, където ми помогнаха да мина през това. Когато се отдадеш на страстите преминаваш по-лесно през това и чувстваш облекчение ". 

" В момента връзките ни с Даниел са положителни, поддържаме връзка най-вече за неща, които са свързани със сина ни Габриел и по какъв начин той да бъде благополучен. Психоложката ни посъветва са имаме така наречен споделено родителство - колкото време е при мен, толкоз да е и при Дани. Аз имам наследник и той има потребност от татко. А Дани е страховит татко. Много толерантен човек съм и не знам какво би трябвало да направи човек, че да повиша звук. Детето ме накара да се усещам още по-свързана с Дани в това наше ядро като цяло. 

Сърцето ми е не е готово за нова обич, боязън ме е. Ако раздялата се беше случила по-плавно, може би щях да го приема за обикновено. Но аз горях в тази обич и внезапно някой ме попари ", откровена е до болежка най-успешната родна инфлуенсърка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР