Александър Йорданов Снимка: фейсбукАлександър Йорданов, фейсбукНЕУДОБНИ ДУМИ: ОТ АЕРОГАРАТАВсе същото.

...
Александър Йорданов Снимка: фейсбукАлександър Йорданов, фейсбукНЕУДОБНИ ДУМИ: ОТ АЕРОГАРАТАВсе същото.
Коментари Харесай

Откакто се появи ПП, всичко у нас поскъпна

 Александър Йорданов Снимка: фейсбук

Александър Йорданов, фейсбук

НЕУДОБНИ ДУМИ: ОТ АЕРОГАРАТА

Все същото. Facebook ме пита какво мисля. Мисля все същото. И то е, че Политическа партия с кого ли към този момент не се „ сглобиха “. С Демократична България се „ сглобиха “, с Българска социалистическа партия се „ сглобиха “, с ГЕРБ-СДС се „ сглобиха “, напират за „ сглобка “ и с Движение за права и свободи. А по места, както е и във Варна и с „ Възраждане “ го направиха. Изобщо, копнеж им е „ сглобката “.

Иде им от вътрешната страна. Но аз следя и още нещо. И то е, че откогато се появи „ смяната “, всичко у нас нарастна. Животът нарастна. Сравнявам го с Белгия. Явно кирилпетковците вървят ръка за ръка с инфлацията, с високите цени, с сложния живот. Ясно е, че и престъпността се усили.

Но всичко това ни го натресоха тези, които гласоподаваха за „ Продължаваме промяната “. Защо го направиха? Може би тъй като не ги интересува България и животът на хората. Няма друго пояснение. Защото кой естествен човек би дал своя вот за утежняване на живота? Никой, в случай че не е промянаджия.

Сега един земляк ми изяснява на аерогарата, че се бил подлъгал от обещанията на „ смяната “, дал своя вот за „ сглобката “ ПП-ДБ, само че в този момент бил доста отчаян. Слушам го, само че му се чудя на акъла. Защото избор обратно не се връща. И цени на артикули не се спускат по хълма. Те го катерят. Усещам го, че е нервозен и може би по тази причина упорства за нови избори. На тях щял да се „ поправи “. Така да е. Но нови парламентарни избори скоро надали ще има. Затова и му предлагам да се поправи на евроизборите през юни. Обещава.

Та, такива ми ти работи на софийската аерогара.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР