Александър Йорданов, фейсбукПо-голям капан за България от ново Велико народно

...
Александър Йорданов, фейсбукПо-голям капан за България от ново Велико народно
Коментари Харесай

По-голям капан за България от ново Велико народно събрание няма

Александър Йорданов, фейсбук

По-голям капан за България от ново Велико национално заседание няма. Достатъчно е да помислите разумно. Количеството на дилетантите в него ще се усили съвсем двойно. Разходите за тях – също. Срокът, в който това заседание ще работи, ще зависи единствено от него. А депутатите няма да имат интерес да го разхлабен бързо-бързо и да си изгубят привилегиите на „ велики “. Могат да мъдрят „ измененията “ в Конституцията с години. И като си помисля единствено какви законодателни простотии могат да сътворят!? Ум да ви зайде. През 1991 година, с цел да приключи своя живот 7-то Велико народно събрание, бе належащо 39-народни представители да проведат 10 дневна гладна стачка и стотици хиляди жители в цялата страна да ги поддържат. Но тогава нямаше Кауфланд и Била, нямаше молове, частни заведения за хранене, кафенета, магазини и да се гладува не беше мъчно. Това съвсем бе естествено положение на българина в интервала след „ гладната Луканова зима “. А и бензинът беше ъгъл, та нямаше къде доста да се върви. Нямаше още спа центрове, Слънчев бряг и Златни пясъци не бяха презастроени, за пътешестване до Гърция трябваше виза.

Сега, когато удоволствията на живота са доста и свободата е горе-долу безгранична, няма елементарно да откажете „ великите депутати “ от мерака им да депутатстват.

И с „ гладна стачка “ те няма да си отидат. Което значи, че почналата с избирането на президента Румен Радев през 2016 година дестабилизация на България, която ескалира внезапно през 2020 година с така наречен митинги и последвалите две безплодни за страната ни години, ще продължи с още по-голяма мощ. Хаосът ще стане неправдоподобен и нетърпим. Политическата несръчност ще означи нови върхове. Лоша и мъчителна орис! Но това ни чака, в случай че се намерят българи, които да се плъзнат по наклонената повърхност на Великото национално заседание. Очаква ни най-лошото: московското.

 

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР