Александър Везенков не скри своето разочарование от малкото възможности, които

...
Александър Везенков не скри своето разочарование от малкото възможности, които
Коментари Харесай

Везенков: Ситуацията не е идеална за мен

Александър Везенков не скри своето отчаяние от дребното благоприятни условия, които получава в дебютния си сезон с екипа на Сакраменто Кингс. Българският национал съобщи, че обстановката за него не е идеална, само че добави, че това не първата компликация, пред която се е изправял. Крилото, което се възвръща от травма в глезена, приказва пред Eurohoops.net за акомодацията си в най-силното състезание на света.
Прочетете още
„ Със сигурност първата година е доста комплицирана, изключително за умел състезател, който е учил друг баскетбол. Ако си на 17 или 18 години и дойдеш в лигата, се приспособяваш по-бързо към нейните стандарти. Вярвам, че имах някои солидни представяния. Когато получавах задоволително игрово време, успявах да оказвам помощ на тима. Със сигурност обстановката не е идеална за мен и това, което аз мога да покажа, само че в моя живот съм се научил да се боря. Това няма да е първият път, в който срещам проблеми и няма да бъде последният. Когато получа опция, се пробвам да оказвам помощ. Шансът не трае 3 или 5 минути, или в това дали ще вкараш единствената пукотевица, която можеш. “

„ Не съм на възраст, в която могат да ме оценят поради една пукотевица, само че също по този начин съм експерт и би трябвало да го направя. Имаше моменти, в които не разбирах какво се случваше. Въпреки това се пробвам да остана положителен и да работя крепко, тъй като когато има толкоз доста мачове, времето е лимитирано. Играя в НБА и се усещам блажен. Трябва да се бориш, няма различен метод ", добави той. 

„ В НБА не им пука дали си Везенков или Василие Мицич. Няма да станеш идващият Янис, Йокич или Дончич, тъй като те са в друга категория. Някои хора са гледали повече мачове в Евролигата, само че това не ги интересува, започваш от нулата. Можеш да се почувстваш подценен или че заслужаваш повече благоприятни условия. “

„ Трудно е, това е нещо, което би трябвало да приемеш. Или го правиш, или не. Може да ме попиташ за какво 28, 29-годишен състезател след токова мощен сезон на професионална и отборно равнище отива някъде и приема да не играе. Има го и егото и възприятието, че не получаваш задоволително шансове. Трудно е да си надалеч от хората, които обичаш. Или успяваш, или не “, приключи Везенков.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР