Александър УрумовДве скандални неща се открояват в изказването на Бойко

...
Александър УрумовДве скандални неща се открояват в изказването на Бойко
Коментари Харесай

Цялата соросоидна сган - вън!

Александър Урумов

Две скандални неща се открояват в изявлението на Бойко Борисов. С изискването, че Борисов е извънредно умел повествовател и ловък манипулатор, тези два момента са следните:
1. Обажда му се “министър от страна-нечленка на Европейски Съюз ”, с цел да му ходатайства да даде поста вътрешен министър на ППДБ в лицето на госпожа Ивелина Дундакова. Която е сестра на писателя Захари Карабашлиев, основен редактор в “Сиела ”, която е фирмата-доставчик на “мадуровките ”-машините за изборни измами, довели харвардските измамници на власт.
Много ли подмолно стана?
Нищо. Много е на душманите.
У нас практиката демонстрира, че дяволът не е толкоз черен, той е още по-черен.
И по този начин - обажда му се на Борисов “министър от страна-нечленка на Европейски Съюз ”.
Можем да се обзаложим, несъмнено, че тази страна-нечленка обаче е страна-членка на НАТО. Не че нещо, просто разсъждаваме. (Едва ли е член на Африканския съюз).
Коя може да бъде тази страна с подобен министър, дето да се обажда в интерес на наркоманите от ППДБ?
Съединени американски щати, Англия или Турция, това са авторитетните страни-членки на НАТО и нечленове на Европейски Съюз, в случай че не броим Норвегия, и вярно не я броим в този случай.
Кой президент обществено предложи Кирил Петков на почитаемата българска аудитория в границите на фамозната самодейност “Три морета ”? Джо Байдън, най-проваленият президент в историята на Съединени американски щати, предложи наркомана Кирил Петков на почитаемата българска аудитория.
Кой ли би могъл да е министърът, който се е обаждал на Борисов, доколкото думите на Борисов могат да се одобряват на доверие?
Би могъл да е Антъни Блинкен, да вземем за пример, държавен секретар на Съединени американски щати по външна политика, американският Мария Габриел.
Единствено това име като заключителен коз за Кирчо, Кокорчо и Христо Иванов може да изясни тяхната смайваща самонадеяност и безочливост. Такава брутална е тяхната пренебрежителност, че те въобще не се съмняват по какъв начин Борисов ще отстъпи и тази позиция - постът на Министерство на вътрешните работи.
Защо - в случай че това е по този начин - Борисов въпреки всичко не се съгласява да полегне и по тази точка?
Не че има гаранция, че след последващи избори няма да полегне, занапред има да гледаме сеир.
Но за какво Борисов не се съгласява?
Защото с подобен Министерство на вътрешните работи когато и да е на денонощието могат отново да го вкарат в ареста - изцяло нелегално, несъмнено.
Затова и той приключи пледоарията си с думите за един “доклад на Държавния департамент на Съединени американски щати за противозаконни арести в България ” и по какъв начин не са хубави тия работи.
За край пущам една фотография, съгласно мен от 2016 година, която е обществена, само че би трябвало да се порови човек.
На нея се виждат прислужниците на Сорос у нас отпред с Христо Иванов, отдясно на който (на фотографията дясно) се вижда Антъни Блинкен, който през днешния ден е американската Мария Габриел. Тогава е на по-ниска позиция. А кореецът - съвсем вдясно на фотографията - е Хойт Ий (не е елементарно, знам).
Този човек през януари 2018 година към момента беше заместник-външен министър на Съединени американски щати и в това си качество пристигна да изнудва българското държавно управление да не се изкарват на обществен показ донорите на соросоидните непеота.
Бях на тази среща персонално. Видях невиждана надменност и заслужен отговор от тогавашния вицепремиер Красимир Каракачанов. И този напън беше макар обстоятелството, че законопроектът разкриваше всички източници на финансиране, включително съветски и ислямски. Но това не го интересуваше този почитан прислужник на Сорос.
Е, Тръмп го изхвърли като замърсен парцал единствено месец след визитата му в България.
Пожелавам това да се случи на цялата незаконна соросоидна паплач в Държавния департамент - от Пенсилвания авеню във Вашингтон до посолството в София на “Козяк ”.
Цялата соросоидна паплач - вън!
Иначе ще закрият България дефинитивно.
Затова е толкоз значимо Тръмп да завоюва, в случай че някой към момента се чуди.
Ако и в този момент, на тези избори, не осъзнаем, че това е финалната борба за националния ни суверенитет и персоналното ни достолепие - значи не ги заслужаваме и справедливо ще ги изгубим.
А на фотографията - хубаво я разгледайте. Има забавни лица на нея.
Другото скандално нещо в речта на Борисов - различен път. Че доста дълго стана.

Фейсбук
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР