Александър Томаш е най-вероятният нов треньор на Берое. 43-годишният специалист

...
Александър Томаш е най-вероятният нов треньор на Берое. 43-годишният специалист
Коментари Харесай

Появи се кандидат да поеме закъсалия Берое

Александър Томаш е най-вероятният нов треньор на Берое. 43-годишният експерт е постигнал устно съглашение с управлението на клуба и е въпрос на време да поеме наново тима от Стара Загора. В щаба му предстоящо влизат Константин Мирчев и Тодор Кючуков.

Предишният им престой под Аязмото продължи малко над две години, само че незадоволителни резултати се оказаха решаващи за промяната му с Димитър Димитров-Херо.

Сега сходна е обстановката с сегашния треньор Петър Колев, който през есента на няколко пъти бе пред уволняване. Стигна се до такава степен, че последната среща за 2021 година - домакинство на Левски, да бъде решаваща за оставането му. По време на дербито със сините (1:1) почитателите на домакините на два пъти желаеха оставката на Колев, само че той отхвърли да я даде след последния съдийски сигнал.
свързани новини3835на 10.11.2021
А нежеланата финансова обстановка в не е стреснала Томаш и екипа му и те са решени да водят тима, макар неразбираемото бъдеще. Клубът остана без финансиране, откакто " Топлоелектрическа централа Марица Изток 2 " отхвърли да продължи издръжката на отбора. Помощ в този момент се чака да има от букмейкърска компания, която да обезпечи част от бюджета за пролетния дал от шампионата.

Томаш към този момент е провел диалог и с Мартин Камбуров за оставането на играча до лятото, оповестява " Труд ". Настоящият контракт на голмайстор №1 в историята на българския хайлайф изтече в края 2021 година, само че той е дал кардиналното си единодушие да довърши акцията, с цел да помогне в по този начин създалата се нежелана обстановка в Берое. Първата подготовка на отбора е на 10 януари.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР