Александър Сръндев спечели 10-та титла по триатлон Спортният талант на

...
Александър Сръндев спечели 10-та титла по триатлон Спортният талант на
Коментари Харесай

Петър Божилов се класира 30-ти на Европейското първенство в открити води

Александър Сръндев завоюва 10-та купа по триатлон

Спортният гений на „ Еврофутбол “ Петър Божилов приключи на 30-о място на Европейското състезание за юноши, девойки и младежи в открити води (плувен маратон), който се състоя на 14.07.2018 година в Малта. 18-годишният столичанин преодоля 10-километровата отдалеченост при младежите за 02:09.56 ч., което му отреди тази позиция в крайното нареждане.



Спортният гений на „ Еврофутбол “ от 2017 година Тодор Тодоров зае най-предно класиране от юношите – 25-о място, като преодоля 7,5 км. за 01:32.06 часа.

След като се завърна от Малта, Петър Божилов (ПК „ Атомик “) пък завоюва и първото място при мъжете на обичайния плувен маратон „ Света Марина “ на 17.07.2018 година Състезанието съставлява 2,5 км. обиколка на Стария град на гр. Созопол.

Своята 10-та купа на държавен първенец по триатлон завоюва Спортният гений на публиката на „ Еврофутбол “ Александър Сръндев. 21-годишният столичанин преодоля спринтовата отдалеченост от 750 м плуване, 23 км колоездене и 5,2 км тичане. за 1:08.00 часа. Самото съревнование се организира в село Николаево – на 20 км. от Русе. Плувната дисциплинираност се състоя в язовира, което бе по своему предизвикателство за всички участници. Втори, на 6 минути от Алекс, е Евгени Василев, а трети е Иво Илиев.



Във вторник Александър Сръндев отпътува за първото му Европейско състезание за мъже по триатлон спринт в Тарту, Естония, което ще се организира в края на седмицата. Стартовият лист е цялостен със състезатели взели участие на Олимпийски игри, като някой от тях са финиширали в първите шест позиции.

„ Еврофутбол “ желае още доста триумфи на своите спортни гении!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР