Александър СимовОт години слушам как пазарните талибани телевизионно бичуват народа

...
Александър СимовОт години слушам как пазарните талибани телевизионно бичуват народа
Коментари Харесай

Богаташко конско

Александър Симов
От години чувам по какъв начин пазарните талибани телевизионно наказват народа си, че е ленив, не работи задоволително и продуктивността на труда му е мизерна. Тук постоянно следва джендърска въздишка, метросексуално кършене на пръсти и напръскване на слюнки какъв брой по-различно е на Запад.
Колко по-различно е стана ясно от " Евростат " тези дни. 
На Балканите се работи доста повече, а хората получават много по-малко. Перфектната рецепта за обществена злополука. 
Постоянно ни инжектират евро-атлантически полезности, само че никой не приказва за евро-атлантически приходи, обществена страна или нещо друго.
Резултатът е явен. Яка употреба, ниски приходи, цялостна неустановеност.
Май ще се окаже правилно съмнението на старите марксисти, че богатите въобще не работят. Целият труд в този свят е стоварен върху гърба на бедните, които блъскат от мрачно до мрачно, а в края на месеца не знаят дали ще могат да си платят парното. 
Както действително не работят и тези, които съскат за продуктивността на труда. Тя е разследване от вложения, работна среда, средства на труд, а не зависи от самостоятелната роля на един човек. Но по този начин живеем ние тук - като в разказ от Зола. Затънали в бачкане, превили тил и телевизионно бичувани от хора, които нямат даже ден действителен трудов стаж.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР