Александър Николов бе избран за най-полезен играч на терена при

...
Александър Николов бе избран за най-полезен играч на терена при
Коментари Харесай

Алекс Николов блести в Италия

Александър Николов бе определен за най-полезен състезател на терена при трагичната победа на Кучине Лубе Чивитанова над Монца с 3:2 гейма (18, -23, 22, -18, 13). Българският национал бе на паркета през целия мач, като приключи с 24 т., най-вече от отбора си, дружно с кубинеца Марлон Янт-Ерера. Най-големият наследник на Владимир Николов осъществя 21 т. от офанзива (51% успеваемост), 1 обсада и 2 аса. Той имаше и 40% сполучливо посрещане.
Тимът от Чивитанова-Марке е на път да реализира впечатляващ поврат, откакто изоставаше в четвъртфиналната серия с 0:2 и бе на прага на елиминирането. В решаващия дуел в сряда Чивитанова ще бъде хазаин.
На 1/2-финал към този момент е съставът на Тренто, който приключи първи в постоянния сезон.
Алианц Милано с Матей Казийски също стигна до пети дуел, откакто губеше с 0:2 мачовете и с 0:2 гейма. Тимът на Императора се наложи над Пиаченца с 3:2 (-28, -25, 23, 25, 6). Мачът бе извънредно оспорван и продължи близо 2 часа и половина. Домакините от Милано изоставаха в резултата, само че съумяха да направя впечатляващ поврат.
Казийски приключи с 6 т. - 3 от офанзива, 1 блок и 2 аса. Най-резултатен от неговия отбор бе Фере Регерс с 22 т., а в мача - Юри Романо от Пиаченца с 29 т. Петият дуел ще бъде на следващия ден в Пиаченца. Спортен шеф на този клуб е Христо Златанов. Победителят ще срещне на 1/2-финал Перуджа, който отстрани Верона на Радостин Стойчев и Алекс Грозданов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР