Александър Лукашенко призна днес пред руски журналисти, че се е

...
Александър Лукашенко призна днес пред руски журналисти, че се е
Коментари Харесай

Несменяемият от 26 години Лукашенко се бил заседял на власт

Александър Лукашенко призна през днешния ден пред съветски публицисти, че " се е заседял " на президентския пост, само че повода била, че единствено той може " да отбрани беларусите ", съобщи ТАСС.

" Да, допустимо е, аз малко се позаседях, може би ме демонстрират освен от тв приемника, само че и от ютията и чайника. Но в действителност в този момент единствено аз мога да защитя беларусите ", цитира думите на Лукашенко кореспондентът на телевизия " Русия-1 " Евгений Рожков.

Лукашенко, който е отпред на страната от 1994 година, не можел " просто по този начин " да напусне поста си, както упорства опозицията. " Няма да си отида просто по този начин. Аз четвърт век изграждах Беларус. Освен това, в случай че си отида, ще колят моите последователи! ", споделил той.

А за какво се появява в последно време с автомат " Калашников " на обществени места обяснил по този начин: " Появата ми с автомат означаваше единствено едно - на никое място не съм избягал и съм подготвен да браня своята страна до дъно ".

Според него зад демонстрациите в Беларус стоят Съединените щати посредством свои центрове в Полша и Чехия. Той счита също, че митингите са движени от две нови генерации и формиралата се в страната дребна класа на стремящи се към властта " буржоазчета ", употребявайки презрително-разговорната съветска дума " буржуйчик ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР