Александър Лазаров е със скъсано ахилесово сухожилие на левия крак,

...
Александър Лазаров е със скъсано ахилесово сухожилие на левия крак,
Коментари Харесай

Скъсано ахилесово сухожилие е контузията на Александър Лазаров


Александър Лазаров е със скъсано ахилесово сухожилие на левия крайник, а травмата ще го извади от известно време от корта. Българският тенисист описа за контузията в обществените мрежи.

„ Вчерашният ден беше доста интересен… Започна прелестно, за първи път играех по метода, по който желая и единствено няколко часа по-късно претърпях интервенция не левия крайник, след изцяло разкъсан ахилес. Всичко мина добре, само че от това, което знам, ще съм навън за доста дълго време. Животът не всеки път е елементарен, падал съм повече пъти, в сравнение с мога да преброя, само че тъкмо това идва в доста неприятен миг “ – написа Лазаров.

„ Искам да благодаря на всеки един човек, който ми писа. Някои даже ме изненадаха по доста добър метод. Искам да благодаря и на всички от шампионата в Маутхаузен за бързата реакция, грижата и поддръжката, която ми беше оказана. Целите, обещанията и любовта към играта постоянно остават. Не знам по какъв начин и по кое време ще се върна, само че ще го направя. Винаги се връщам “.

Участието на Александър Лазаров на Чалънджър шампионата в Маутхаузен завърши по доста противен метод. Българинът се представяше чудесно в мача със международния №469 Сандро Коп и водеше със сет и пробив, само че в средата на втория сет претърпя сериозната травма.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР