Александър Кадиев завзема малко по малко Би Ти Ви, видя

...
Александър Кадиев завзема малко по малко Би Ти Ви, видя
Коментари Харесай

Александър Кадиев завзема Би Ти Ви

Александър Кадиев завзема лека-полека Би Ти Ви, видя kliuki.ws. Само преди няколко месеца той заяви на всички фенове на малкия екран, че напуща „ Преди обед ”, където беше водещ, дружно с Деси Стоянова.

Тогава някои фенове показаха своето задоволство, че „ мамин Сашко ” към този момент няма да се появява на екран и да ги нервира. Други (макар и малко) пък споделиха, че „ лиготиите ” на Кадиев ще им липсват.

Е, оказа се, че Сашко няма никакво желание да слиза от екран за непрекъснато, както си мислеха доста хора. След напускането на „ Преди обед ”, той се намърда като водещ на друго предаване в медията, а точно „ Кой да знае? ”.

И въпреки да е подложен на жестока рецензия от феновете на шоуто, които са безапелационни, „ че не става ”, Александър не се отхвърля от малкия екран. Малко по малко Сашко завзема Би Ти Ви.

Само след няколко дни ще можем да забележим сина на Катето Евро и в друго предаване на малкия екран и това е „ Аз обичам България ”, където Кадиев ще бъде капитан на един от тимовете в шоуто, отдадено на родината ни. Капитан на другия тим ще бъде Камен Алипиев.

А както стана ясно преди няколко дни, водеща ще е Александра Сърчаджиева, която също като Кадиев лека-полека завзема Би Ти Ви, водейки към този момент 2 излъчвания в малкия екран – „ Аз обичам България ” и „ Животът по автентичен случай ”.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР