Александър Емеляненко вярва, че Джъстин Гейджи ще се справи с

...
Александър Емеляненко вярва, че Джъстин Гейджи ще се справи с
Коментари Харесай

Саша Емеляненко даде прогнозата си за Нурмагомедов-Гейджи

Александър Емеляненко има вяра, че Джъстин Гейджи ще се оправи с Хабиб Нурмагомедов. Двамата първенци в лека категория ще се бият този уикенд в Абу Даби, с цел да обединят поясите. 39-годишният някогашен пандизчия е привързан в борбата и ще стиска палци за своя съотечественик, написа mma.bg.

Той обаче гледа нещата и обективно, което го кара да мисли, че Гейджи може да се оправи с непобедения първенец. Ето каква прогноза даде Александър за една от най-големите борби в историята на лека категория:

''Разбира се, че ще крещя за Хабиб Нурмагомедов и ще притискам палци за победа. Ако обаче гледаме обективно, то тогава виждам огромен късмет за Джъстин Гейджи.

Пак ще ви кажа, че това е най-трудната борба за Хабиб в неговата кариера. И тази борба идва във допустимо най-трудния миг за Хабиб. Моята прогноза за борбата е, че Джъстин Гейджи ще го победи.

Това е предстояща прогноза от страна на Емеляненко, който преди няколко месеца загуби от Магомед Исмаилов. Тогава Хабиб предвижда лесна победа за Исмаилов, както и стана в последна сметка. Явно Александър желае да натрие носа на Хабиб и по тази причина избира Гейджи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР