Александър Димитров, селекционерът на младежите до 21 години, остана изключително

...
Александър Димитров, селекционерът на младежите до 21 години, остана изключително
Коментари Харесай

Селекционерът: Злоупотреби се с равенството срещу Естония

Александър Димитров, селекционерът на младежите до 21 години, остана извънредно удовлетворен от триумфа над Израел, само че акцентира, че би трябвало да има по-позитивно отношение към тима. Той отхвърли да одобри рецензиите от равенството с Естония преди дни, макар че противникът нямаше гол в продължение на 11 дуела от квалификации.

" Държахме тима надалеч от рецензиите, свикнахме с тях - изясни Димитров. - Нашето общество е прекомерно сериозно, само че с тази победа желая да помоля хората да бъдат по-снизходителни. Надявам се да има наслада към триумфа, тъй като е против мощен противник. Израелският футбол търпи огромно развиване, изгубиха полуфинал на европейското, а тези до 20 години играха полуфинал на международно състезание.

С това тъждество против Естония стартира да се злоупотребява. Този тим се събира за пръв път. Велко Йеленкович и Християн Петров не се познаваха, сложих ги в една стая, с цел да се опознаят. Четиримата халфове също не се познаваха, не желая да задълбаваме, като асансьор сме...нагоре, надолу слизат играчи. 

Благодарих след мача с Естония на Кръстаич и господин Иванов. То се вижда, че има разлика, когато сме с всички. Ще имаме някакви триумфи и те ще се пренесат в мъжкия футболи в даден миг. На играчите благодаря за тактическата просветеност и раздаването. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР