Александър Алтънбашев е името на столичния бизнесмен, занимаващ се с

...
Александър Алтънбашев е името на столичния бизнесмен, занимаващ се с
Коментари Харесай

Разбра се кой е изчезналият в София търговец на криптовалути

Александър Алтънбашев е името на столичния предприемач, занимаващ се с търговия с криптовалути, който е в неопределеност от през вчерашния ден.

Мъжът е липсващ откакто е отишъл на среща в " Младост ". Сигналът за изгубването е подаден от сестра му и приятелката му.  Двете го закарали до мястото на срещата и го оставили. След той спрял да дава отговор на мобилния си телефон, а по-късно устройството било изключено.

Пред криминалисти сестрата на Алтънбашев съобщила, че няма връзка с брат си от обяд на 23 май. За последно го видяла малко преди 10 часа, малко преди да се срещне с индивида, с който е трябвало да пътува за Пловдив, съобщи БЛИЦ.

Пред служителите на реда тя споделила още, че по обяд в жилището на брат й, който се намира против нейния, влезнал мъж на забележима възраст към 28-35 година По думите й той си отключил с ключ. Притеснителното в тази ситуация било, че с ключ за жилището разполагали единствено тя и брат й.

След като непознатият си тръгнал с бял автомобил, тя подала сигнал на телефон 112.

След това почнала да написа и звъни на брат си, само че той й споделил, че не може да приказва и че отпътува за Бургас във връзка със собствен план. Това бил и последният й диалог с него.

В полицията е разпитана и приятелката на предприемача – Кристина.

Близо до жилището на търговеца има камери за видеонаблюдение. Те към този момент са конфискувани и се ревизират.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР