Алекс Скот и Джес Глин споделиха сладък момент на наградите

...
Алекс Скот и Джес Глин споделиха сладък момент на наградите
Коментари Харесай

Алекс Скот и Джес Глин споделиха сладка целувка и се гушкаха на афтър партито на Brits

Алекс Скот и Джес Глин споделиха сладостен миг на премиите Brit, до момента в който се целуваха и гушкаха на празненство след музикалното събитие.

Бившата лъвица Алекс, трансформирала се в телевизионна водеща Алекс, на 39, не се беше срещала с поп звездата Джес, на 34, на аления килим преди церемонията по награждаването, само че те бяха доста дружно, когато бяха на афтър празненството на Universal Music в 180 Studios в Лондон, защото демонстрираха, че са доста обичани дружно.

Двойката носеше съвсем идентични тоалети с черни къси панталони, черни ботуши над коляното и крещящи топове. Джес клъвна Алекс по бузата си, до момента в който позираха пред камерите, а по-късно се насочиха към друго английско афтър празненство ръка за ръка, което продължи до ранните часове.

Докато романтиката им разцъфтява двойката взеха решение да запазят връзката си надалеч от публичното внимание, до момента в който се опознаваха, като двойката се радваше на поредност от срещи както преди, по този начин и след Световното състезание за дами.

След това Алекс направи разказ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР