Алекс се съвзе и събра сили да продължи напред. Тя

...
Алекс се съвзе и събра сили да продължи напред. Тя
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева пусна първата си снимка 40 дни след смъртта на Ласкин

Алекс се съвзе и събра сили да продължи напред. Тя несъмнено е мощна жена и го доакза за следващ път с тази фотография, на която наподобява приятно, написа За дамата.

Изминаха повече от 40 дни от гибелта на артиста Иван Ласкин.

На погребението му, което бе при започване на януари, половинката в живота му Александра Сърчаджиева изглеждаше унищожена от болежка. Голямата загуба напряко я беше смазала физически и душевен.

В неделя Алекс ще даде първото си изявление след гибелта на любимия й мъж в " Събуди се " по Нова Тв.



Преди няколко часа обаче за първи път след гибелта на Ласкин се появи фотос на обичаната актриса и водеща.  На фотографията тя е с сътрудника й от Нова телевизия Мариян Станков – Мон Дьо. Сърчаджиева обаче е напряко неузнаваема. По всичко проличава, че е сменила прическата си, както и цвета на косата. Все още актрисата носи черно в символ на печал. Причината за общия им фотос е идното изявление, което Алекс ще даде. Тази неделя тя ще приказва за първи път след огромната фамилна драма, която я унищожи. „ Тази неделя в " Събуди се " - приказва Александра Сърчаджиева... Болка... и след болката... отново болежка... И ступор... Александра 40 дни след гибелта на Иван... “, написа Мон Дьо над фотографията му с Алекс.   По фотоса им незабавно заваляха мнения, които вдъхваха кураж и поддръжка на Сърчаджиева. Интерес провокираха и думите на някогашната певица Елена Паришева. „ Ох, Мондиии...много желая да го гледам… само че надали ще устоя... кураж,за това мощно момиче “, написа брачната половинка на футболиста Ивелин Попов-Попето.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР