Алекс Колев бе гост в предаването Арена спорт по БНТ.

...
Алекс Колев бе гост в предаването Арена спорт по БНТ.
Коментари Харесай

Алекс Колев: В България тъпчем на едно място, нямаме извънземни футболисти

Алекс Колев бе посетител в предаването " Арена спорт " по Българска национална телевизия. Той бе част от състава на България за мачовете с Танзания и Азербайджан от приятелския шампионат FIFA Series.

" Само с положителни настройки оставам от двата мача, уповавам се отсега нататък да надгражда тимът. Една победа дава убеденост, без значение против кой тим. Надявам се с тази победа да се отърсим от отрицателните резултати и дай Боже отсега нататък да имаме по-позитивни резултати.

Илиев има жанр на игра, той е непоколебим и обективен човек, има положителни хрумвания за футбола. Новият треньор дава нов подтик, държи доста на дисциплината, тъй че единствено суперлативи мога да кажа за господин Илиев.

Нямаме извънземни футболисти, би трябвало да играем като тим добре. Имаме положителни футболисти, които играят в положителни тимове, не са доста за жал. Тъпчем на едно място, уповавам се да се развиват по-добре школите, с цел да има футболисти, които излизат на открито рано и да има триумфи националния тим с по-добри футболисти, които играят в положителни европейски тимове. Колкото по-рано излезе един футболист на открито, толкоз по-добре за него. Със сигурност на открито се работи по-добре.

Амбициите ни бяха първо да останем в Първа лига. Продължаваме без загуба към този момент осем мача, имаме преодолими противници, по-трудните мачове на хартия си ги изиграхме, остават четири мача, от които ще се опитаме да вземем оптималното. Мисля, че можем да влезем в първата шестица на шампионата ".
 Алекс Колев: Най-накрая значима победа!
Алекс Колев: Най-накрая значима победа!

" Контролирахме играта през по-голямата част от времето "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР