Алекс Фъргюсън заяви пред съда, че никога не е виждал

...
Алекс Фъргюсън заяви пред съда, че никога не е виждал
Коментари Харесай

Сър Алекс защити Райън Гигс

Алекс Фъргюсън съобщи пред съда, че в никакъв случай не е виждал Райън Гигс да изпуска нервите си. Легендарният управител на Манчестър Юнайтед, който работи дълги години с уелския футболист в състава на " алените дяволи ", даде показания в отбрана на Гигс.

80-годишният някогашен началник на 20-кратните първенци на Англия описа за работната си връзка с Гигс, който е упрекнат в нахлуване против някогашната му другарка Кейт Гревил.

Сър Алекс сподели пред съда в Манчестър в петък, че Гигс е имал " приказен характер ", добавяйки: " Той извърши всичко, което искахме от него, даже и да е бил в сложна позиция. "
 Тен Хаг: Повтарям едно и също непрекъснато - Роналдо е в нашите проекти
Тен Хаг: Повтарям едно и също непрекъснато - Роналдо е в нашите проекти

" Не знам за какво всички са фокусирани върху него "

" Без подозрение беше най-хубавият образец, който имахме в клуба и всички гледаха на Райън Гигс като на номер едно ", сподели още Сър Алекс.

На въпрос дали е виждал в миналото Гигс да става нападателен или да изпуска нервите си, Фъргюсън отговори: " Не ".

48-годишният Гигс отхвърля да е причинявал телесни повреди на Кейт Гревил и на по-малката й сестра Ема Гревил в интервала август 2017-ноември 2020 година.

Райън Гигс даде показания по-рано през седмицата. Той призна, че е изневерявал във всичките си предходни връзки, само че в никакъв случай не е нападал жена.

Уелсецът сподели, че в никакъв случай не е съумял да устои на " интереса " от страна на " привлекателна дама ". Съгласи се и с това, че е " флиртаджия по природа " и удостовери, че е лъгал повече от един път някогашната си брачна половинка Стейси Гигс, както и Кейт Гревил.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР