Алекс Енева - снахата на Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян,

...
Алекс Енева - снахата на Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян,
Коментари Харесай

Зрителите в шок: Снахата на Халваджиян се появи в ефир бита, не успя да скрие синините! (кой я преби - СНИМКИ)

Алекс Енева - снахата на Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян, се трансформира в едно от най-коментираните лица на старта на " Капките " нощес. И не, тъй като хореографката се радва на доста почитатели, а тъй като се появи с насинено лице, което и петте пласта грим не съумяха да скрият.

Жената на Бебо Халваджиян цъфна пред камерите с големи отоци и синини по скулите - тъкмо, както в случай че някой я удари крепко през лицето, не просто с пестник, а по-скоро с пестник. Разбира се, мигновено се появиха мнения, че не е изключено да е станал някакъв фамилен скандал, в който лигавият наследник на арменеца да си е изпуснал ръката.

Възможно е обаче и друго - Енева от дълго време залита крепко по пластиките и се подлага на всевъзможни интервенции, въпреки да е още млада. Вижда се, че скоро отново си е пълнила джуките, а и скулите й са много надути, все едно има сварени яйца в бузите, което значи, че е била отново на филъри.

" При слагане на филъри е изцяло допустимо да се появи краткотраен противоположен резултат и да се получат синини, също и разбърквания. Нищо не ти е обезпечено на 100 %, по тази причина и е цялостна тъпота млади дами, които още нямат толкоз належаща потребност, да се вършат на маймуни ", разясняват осведомени по тематиката.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР