Алекс Енева радва от няколко дни последователите си в Инстаграм,

...
Алекс Енева радва от няколко дни последователите си в Инстаграм,
Коментари Харесай

Едно щуро и цветно семейство на ваканция: Алекс Енева, Бебо и децата на приключение

Алекс Енева радва от няколко дни почитателите си в Инстаграм, споделяйки прелестни фамилни моменти от пролетната ѝ почивка. Дни преди Великден, Енева и нейното семейство се отдадоха на екзотично странствуване до красива и топла страна. Макар да не е маркирана местоположението на нито една фотография, медии допускат, че щастливото и щуро семейство са изневерили на обичаните Малдиви, като този път са избрали Египет.

Синът и снахата на продуцента Маги Халваджиян се любуват на свободното си време, надалеч от родината и сериозната си ангажираност с разнообразни планове, в това число в новия сезон на " Като две капки вода ". Семейството се радва на слънчевите дни в африканската страна, откъдето Енева споделя много горещи фрагменти по бански, разкриващи щастливи мигове от престоя им там.

Виж още:

На един от фрагментите виждаме по какъв начин русокоската е дружно със сина си Еди и щерка си Кай на люлки, ситуирани в комплекса, където са отседнали.

" Вчера в детската градина ", гласи посланието към фотографията, съпроводено от сърца, а изображението бързо събра хиляди лайкове. По-късно тя разгласява два фотоса, разкриващи я прегръдките на мъжете, заемащи особено място в сърцето ѝ. На първата фотография е гушнала обичания си мъж Бебо, с който са навлезни в красивите тюркоазено сини води на Средиземно море, на втората пък е с първородния си наследник, който подарява майка си с топла прегръдка край басейна на хотела.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/allexandra_amorr/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР