Алекс Джоунс изглеждаше абсолютно зашеметяващо по-рано тази седмица, когато съвместно

...
Алекс Джоунс изглеждаше абсолютно зашеметяващо по-рано тази седмица, когато съвместно
Коментари Харесай

Алекс Джоунс от The One Show изглежда невероятно в „холивудски стил деним“ от M&S

Алекс Джоунс изглеждаше безусловно зашеметяващо по-рано тази седмица, когато взаимно показа програмата The One Show на BBC One дружно с Джърмейн Дженас в прелестна мека жилетка с дънков външен тип и панталон с необятни крачоли от основната улица - и ние сме изцяло захласнати.

Уелският водещ съчета визията, която съгласно нас е тази богата на памук едноредна жилетка и съвпадащи панталони от Marks & Spencer, с превъзходни яркочервени изявени токчета и изглеждаше безпроблемно елегантна, до момента в който се излягаше на фамозния зелен диван, с цел да интервюира гостите си.

Струват £35 тук и £39,50 тук, тези две Облекло - което има подобаващ блейзър за £69 - се предлага в индиго-син колорит, който има покритие в жанр деним. Той е съвършен за обличане нагоре или надолу.

Жилетката е направена в лесна спокойна кройка с безконечен едноредов дизайн и се закопчава с четири копчета. Дълбокото V-образно деколте придава на жилетката хубав мекушав контур, до момента в който подплатата от вътрешната страна го прави супер уд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР