Aldi планира да добави 800 от своите намалени хранителни магазини

...
Aldi планира да добави 800 от своите намалени хранителни магазини
Коментари Харесай

Aldi ще добави 800 от своите намалени хранителни магазини в САЩ, докато американците усещат щипката от високите цени на храните

Aldi възнамерява да добави 800 от своите понижени хранителни магазини в Съединени американски щати в петгодишен проект за разширение, до момента в който се стреми да капитализира на съзнателните американци, които изпитват усложнения в магазините за хранителни артикули.

Инфлацията накара доста консуматори да трансформират метода си на извършване на покупки. Уморени от цените, които остават приблизително с към 19%, над тези, които бяха преди пандемията, потребителите търсят нови пътища за понижаване на разноските. В магазините за хранителни артикули те се пренасочват от марки с имена към продукти с търговски марки, минават към магазини с понижени цени или просто купуват по-малко продукти като закуски или гурме храни.

Нарастващото отбиване на потребителите към това, което критиците осъждат като повишение на цените, е най-очевидно при храните, както и при потребителските артикули като хартиени кърпи и салфетки.

Ценообразуването също се трансформира под око от федералното държавно управление, като Федералната комерсиална комисия заведе дело ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР