Aldi казва, че ще намали повече цени от всякога през

...
Aldi казва, че ще намали повече цени от всякога през
Коментари Харесай

Aldi прави голямо съобщение за цените - и това може да направи пазаруването ви в супермаркета по-евтино

Aldi споделя, че ще „ понижи повече цени от всеки път през 2024 година “ и дава обещание да поддържа цените ниски за купувачите.

Бюджетната верига супермаркети съобщи, че към този момент е вложила повече от £125 милиона, с цел да понижи цените на към 500 продукта от началото на тази година. Това се равнява на към една четвърт от нейния подбор и една трета от нейните плодове и зеленчуци. Aldi споделя, че възнамерява да понижи цените „ където е допустимо “ през идващите месеци и се надява да надвиши инвестицията от 380 милиона, която направи в ценовите понижения през предходната година.

Джайлс Хърли, основен изпълнителен шеф на Aldi Англия и Ирландия, сподели: „ Знаем че купувачите остават под напън от разноските за живот, заради което оставаме лазерно фокусирани върху предлагането на допустимо най-ниските цени. Инвестираме повече от всеки път в намаление на цените и ще продължим да вършим всичко належащо, с цел да запазим цените на питателните артикули допустимо най-ниски за милионите клиенти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР