Aldi е обявен за най-евтиния супермаркет в Обединеното кралство през

...
Aldi е обявен за най-евтиния супермаркет в Обединеното кралство през
Коментари Харесай

Обявен е най-евтиният супермаркет в Обединеното кралство за февруари – и бихте могли да спестите £37, като пазарувате там

Aldi е разгласен за най-евтиния супермаркет в Обединеното кралство през февруари – изпреварвайки бюджетния противник Lidl преди всичко.

Което? разкри месечните резултати от последното си съпоставяне на цените в супермаркетите, където прегледа разноските на осем огромни търговци на дребно. Най-евтиният супермаркет за лист за извършване на покупки от 72 продукта този месец беше Aldi, където питателните артикули костват приблизително £125,43 през месеца.

Lidl беше единствено малко по-скъп през февруари, струвайки приблизително £128,19, или £2,76 повече. На трето място беше Asda, където същите 72 продукта доближиха £140,51. Waitrose още веднъж беше най-скъпият, общо £162,94, разлика от £37,51 спрямо Aldi.

Списъкът от 72 продукта включва маркови продукти и продукти със лична марка, като да вземем за пример сос за паста Dolmio, печен фасул Heinz, самун със лична марка, мляко и масло. Анализът включва цени на специфични предложения, само че не и цени за доста покупки или цени за преданост. Който? не разкрива кои п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР