Алберт Попов се класира на престижното девето място в слалома

...
Алберт Попов се класира на престижното девето място в слалома
Коментари Харесай

Алберт Попов влезе в топ 10 на слалома на олимпиадата

Алберт Попов се класира на влиятелното девето място в слалома на олимпийските игри в Пекин. Българският скиор направи два положителни манша и приключи със секунда зад спечелилия Клеман Ноел от Франция. Представянето на Попов е най-хубавото за българския ски спорт от шестите места на Петър Попангелов в Лейк Плесид 1980 и Сараево 1984 година Класирането му е и най-хубавото за България дотук на олимпиадата.

Попов се предстви доста добре и в гигантския слалом, където приключи на 17-о място. При дебюта си на игрите в Пьонгчанг преди четири години той не съумя да приключи. Преди заминаването си за Пекин Попов съобщи, че е убеден във опциите си. Той е за четвърти сезон в най-високото равнище на алпийските ски. След края на надпреварата Попов съобщи, че е със смесени усеща, тъй като е можел да бъде още по-бърз. " Радвам се от достижението все пак, тъй като на този еднакъв терен се оказа, че мога да бъда наедно бърз с останалите. " Той счита, че е надскочил опциите си в гигантския слалом.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР