Албена Ситнилска записа името си в историята на “Игри на

...
Албена Ситнилска записа името си в историята на “Игри на
Коментари Харесай

Албена Ситнилска е първият дисквалифициран играч в историята на “Игри на волята”

Албена Ситнилска записа името си в историята на “Игри на волята ” като първия служебно изпъден участник. Световната и европейска шампионка по кикбокс и таекуондо наруши разпоредбите на рисковото риалити, скривайки телефон в багажа си. Амазонката напусна “Игри на волята ” неотложно след териториалната борба, която беше извоювана от Старейшините. Втори останаха Гладиаторите, а към Дивата река се насочва племето на Амазонките.

Албена Ситнилска не беше единственият провинил се състезател на Арената. Водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев разкриха, че в продължение на седмици участниците от Амазонките, Гладиаторите и Старейшините непозволено са изнасяли храна от Резиденцията. Нарушението им ще се трансформира в причина още на следващия ден да се организира специфична елиминационна борба, за която всяко племе ще би трябвало да излъчи по един представител. Всеки един от избраниците рискува да загуби мястото си в предаването. За Амазонките това ще е учителят Румен Радев, за Старейшините - топ моделът Благомир Мастагарков, а за Гладиаторите - футболния арбитър Крум Апостолов. 

Първото телевизионно изявление на Албена Ситнилска може да наблюдавате на следващия ден заран в “На кафе ” по NOVA.

Дисквалифицираната участничка е и първият посетител в “След Игрите ” - формалния подкаст на " Игри на волята ”. Епизодът към този момент е онлайн в , и . В него Албена Ситнилска разкрива детайлности по какъв начин е внесла телефона и отговоря на въпроса дали би се подложила на детектор на лъжата.

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята “ във вторник, 10 октомври, от 20:00 часа по NOVA.

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на , както и в формалните  , и на „ Игри на волята “. Епизодите от подкаста “След Игрите ” ще могат да се гледат в , и .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР