Албанският президент е загрижен за тревожните данни от Евростат за

...
Албанският президент е загрижен за тревожните данни от Евростат за
Коментари Харесай

Мета загрижен за обезлюдяването на Албания

Албанският президент е угрижен за тревожните данни от Евростат за броя на албанските жители, търсещи икономическо леговище на 10 000 поданици, в интервала 2014-2019 година През този интервал 189 975 албански жители са подали молба за икономическо леговище в една от страните от Европейски Съюз.
" е напърво място в Европа през 2019 година по брой на търсещите икономическо леговище на 10 000 поданици. Албания има най-високата чиста миграция спрямо всички други балкански страни. Албания оставя след себе си страни, преди малко излезли от война и цивилен спорове ", сподели Мета.
 Парти в Албания докара санкции на президентската двойка, на кмет и на шестима служители на реда, които са бездействали Парти в Албания докара санкции на президентската двойка, на кмет и на шестима служители на реда, които са бездействали
Президентът на Албания Илир Мета и брачната половинка му Моника Крюемади са санкционирани поради нарушаване на възбраната за събиране на повече от 10 ду...
В обява в обществените медии президентът Мета съобщи, че „ албанецът през днешния ден се усеща доста по-безнадеждно от сириец, иракчанин или афганистанец “.
" Ефективна битка с бедността, премахване на монополите, унищожаване на корупционните концесии, увеличение на заплатите и пенсиите, основаване на нови работни места, понижаване на налозите, основаване на нови благоприятни условия за младежите и прекъсване на обезлюдяването. Време е да мислим и да действаме за албанците ", сподели Мета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР