Албания е най-приятелската ни страна. Това приятелство е 100-процентово, помагаме

...
Албания е най-приятелската ни страна. Това приятелство е 100-процентово, помагаме
Коментари Харесай

Зоран Заев: Албания е най-приятелската ни страна

Албания е най-приятелската ни страна. Това другарство е 100-процентово, оказваме помощ си едни на други да се движим напред към бъдещето с крайната цел нашите жители да живеят по-добър живот, съобщи министър председателят на Северна Македония Зоран Заев в изявление за ТВ Топ ченъл от Тирана, представено от организация МИА.

Заев уточни, че комерсиалният продан сред двете страни предходната година е повишен с 11,5 на 100 и дружно двете страни имат огромен потенциал и за други достижения, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Трябва да насърчим вложителите от нашите две страни, с цел да имат облага. От друга страна това значи повече работни места за нашите жители, по-голям Брутният вътрешен продукт, както и нов експорт на нашите компании ", сподели Заев.

На въпроса има ли съответен проект с албанското държавно управление за разширение на икономическото съдействие и за свободното придвижване на артикули и хора в двете страни, Заев дава отговор, че е належащо да се развиват всички инфраструктурни планове, които свързват двете страни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР