Алба Ренай е най-новата наслада за мъжкото око в Испания,

...
Алба Ренай е най-новата наслада за мъжкото око в Испания,
Коментари Харесай

Мъжете веднага се влюбиха в нея, преди да узнаят, че никога няма да я срещнат, макар да е ТВ водеща

Алба Ренай е най-новата приятност за мъжкото око в Испания, откогато се разбра, че тя ще бъде ко-водеща на риалити формат, сходен на Сървайвър.

Радостта им обаче продължи малко, когато схващат, че Ренай няма по какъв начин да я срещнат в действителния живот, просто тъй като тя не живее в него.

Очарователната дама в действителност е следващото произведение на изкуствения разсъдък, създадено особено за новия сезон на предаването на телевизия Telecinko.

Въпреки че не съществува, Ренай още този четвъртък ще води графа към риалити шоуто, което ще показва на феновете извънредни и неизлъчвани фрагменти от фотосите на формата, в който вземат участие 19 души.

Ренай, която бе създадена още през септември м.г. от отдела за нововъведения VIA Talents на BE A LION, ще се трансформира в първата виртуална водеща, подготвена и основана от изкуствения разсъдък, с цел да води телевизионна графа.

Супертайните с Алба Ренай ще се излъчва всяка седмица и ще предава всичко най-интересно от формата, сниман край крайбрежията на Хондурас. Изненадващо или не, самата Ренай също ще изрича личното си мнение за протичащото се при участниците.

Най-интересните, любопитни и пикантни моменти от шоуто пък ще бъдат оповестени в профилите на Ренай в обществените мрежи.

BE A LION, водеща компания в основаването и осъществяването на маркетингови тактики в актуалните информационни среди – като обществени мрежи, маркетинг на въздействие и завладяващи прекарвания – дава отговор за основаването, създаването и популяризирането на Алба Ренай посредством своите иновационно звено VIA Talents, отбелязва цифровото издание на вестник Ел Мундо.

A post shared by Alba Renai (@albarenai)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР