Ал Пачино ще участва в първия сериал в кариерата си.

...
Ал Пачино ще участва в първия сериал в кариерата си.
Коментари Харесай

Ал Пачино с първи сериал в кариерата си

Ал Пачино ще взе участие в първия сериал в кариерата си. В предишното великият актьор е имал единствено няколко епизодични функции в различни минисериали и това е първата му тв изява в основна роля. „ Hunters “ на Амазон ще излезе на 21 февруари и холивудската звезда ще се превъплъти в Мейер Офърман. Действието се развива през 1977-а в Ню Йорк и Офърман и неговият отряд схващат, че доста от високопоставените лица в страната в действителност са нацисти, които имат намерение да основат Четвърти Райх в Съединени американски щати. Мейер и тимът му се трансформират в ловци на нацисти и се заемат със задачата да предотвратят проектите им за нов геноцид.

Сериалът е основан и продуциран от Дейвид Уейл. Сценаристка и съпродуцентка е Ники Тоскано. Участват още звездата от „ Как се срещнах с майка ви “ Джош Раднър, Лоуган Лърман, Джерика Хинтън, Кейт Мулвани, Тифани Буун, Грег Остин, Луис Озава Чангчин, Карол Кейн, Саул Рубинек, Дилън Бейкър и Лена Улин.

„ Като евреин, израснал в Бруклин, аз съм слушал за ужаса на Холокоста от баба ми, която го е претърпяла. Истроиите й ми се костваха като нещо от комикс – велико положително зрещу грандизоно зло. Целта на сериала е да показа символичен роман, който съпоставя 30-те и 40-те години на предишния век в Европа със 70-те в Съединени американски щати и със света, в който живеем през днешния ден, изпълнен с расизъм, антисемитизъм и ксенофобия като в никакъв случай до в този момент “, разяснява Уейл.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР