Ал Пачино мислел, че е безплоден, ДНК тестът го опровергаРобърт

...
Ал Пачино мислел, че е безплоден, ДНК тестът го опровергаРобърт
Коментари Харесай

Жега на 80: Вместо Дядовци, станаха бащи

Ал Пачино мислел, че е ялов, ДНК пробата го опроверга Робърт де Ниро сменя пелени на дъщеричка, Ричард Гиър пита Далай Лама за сина си
Двамата огромни в Холивуд - Ал Пачино и Робърт де Ниро, са другари повече от половин век. Те се срещат в края на 60-те години и откриват, че доста общи неща ги свързват - израстнали в Ню Йорк през 40-те, деца на разведени родители, посещавали актьорско учебно заведение, възхищавали се на едни и същи кумири - Марлон Брандо и Джеймс Дийн. Започват своята актьорска кариера с огромни функции в гангстерски филми: измежду първите участия на Ал Пачино е ролята на Майкъл Корлеоне в " Кръстникът " /1972 г./, а на Робърт де Ниро - на " Джони пердах " Сивело в " Коварни улици " /1973 г./ Заедно обаче снимат в едвам четири кино лентата - единият е " Кръстникът 2 " /1974/, където обаче нямат общи подиуми, другите са " Жега " /1995/ " Праведно ликвидиране " /2008/ и " Ирландецът " /2019/. Сега обаче двете неприятни момчета на Холивуд още веднъж излязоха дружно под светлината на прожекторите. И то с вест, която надали са очаквали да им се случи в разцвета на зрелостта - да станат татковци. Ал Пачино е на 83, а Робърт де Ниро - на 79 година


-->
Преди два месеца Ал Пачино въобще не е подозирал, че приятелката му е бременна. Актьорът смяташе, че е ялов заради здравословни проблеми. През май 2023 година обаче медиите оповестиха, че  29-годишната му обичана Нур Алфала е бременна и до раждането остава месец, заяви TMZ. 83-годишният Ал Пачино изиска ДНК тест, Нур го направи, а резултатът сподели, че детето е негово.

Нур Алфала и Ал Пачино се срещат от началото на пандемията през 2020 година Преди това момичето е имало връзка с  Мик Джагър - музикантът беше на 74 години, а тя - на 22 години. Но Нур е казвала, че разликата във възрастта не я тормози. " Сърцето не  вижда, то знае единствено какво усеща. Това беше първата ми сериозна връзка, бях щастлива ", споделя Нур, представена от Daily Mail. След раздялата с вокалиста на Rolling Stones медиите писаха, че Нур Алфала се среща с  Клинт Истууд, само че тя отхвърли.

През 2018 година имаше връзка с милиардера Никълъс Бергрюен, който в този момент е на 60 години. Малко по-късно беше видяна на срещи с 49-годишния притежател на хостел Ели Рот.

Нур израства в влиятелния регион Бевърли Хилс в Лос Анджелис и посещава Училището за филми и телевизия на UCLA. След това си намира работа като кино продуцент. В момента Алфала е вицепрезидент на Lynda Obst Productions (Sony).

Ал Пачино има три деца. През 1989 година се ражда щерка му Джули Мари. Майката на момичето е Иън Тарант - настоящ треньор. Ал Пачино е имал връзка и с актрисата Бевърли Д`Анджело сред 1997 и 2003 година От нея се раждат близнаци - дъщерята Оливия и синът Антон, родени през 2001 година

Седмото дете на Де Ниро се роди 55 година след първото

Новината за бащинството на Ал Пачино пристигна малко откакто артистът Робърт де Ниро стана татко за седми път. Холивудската звезда има щерка, която се роди през май 2023 година. Майката на момичето е Тифани Чен, треньор по бойни изкуства. По време на изявление с публицист от портала ET Canada, артистът инцидентно се изпусна, че в този момент има не шест, а седем деца. " Току-що ми се роди бебе ", сподели той. Малко по-късно Робърт де Ниро описа за новородената си щерка пред Today. Той разяснява и  новината, че сътрудника му Ал Пачино също скоро ще става татко. " Ал Пачино също ще има бебе скоро, както ми споделиха през вчерашния ден сутринта, и той е няколко години по-голям от мен. Бог да го благослови, доста се веселя за него ", сподели артистът от " Шофьор на такси ".

Робърт де Ниро се среща с Тифани Чен на снимачната площадка на The Intern през 2015 година Във кино лентата тя играе инструктор по тай чи, който съгласно сюжета оказва помощ на героя на Де Ниро. През 2021 година медиите за първи път писаха за романа на Тифани Чен с холивудския артист. Двойката живее в Лос Анджелис и съгласно вътрешен човек Робърт де Ниро има претрупан работен график.

През май 2023 година на 76-ия кино фестивал в Кан Робърт де Ниро и неговата обичана участваха на празненство на Лазурния бряг. Това беше първата им обществена поява след новината за раждането на щерка им.

Де Ниро има две деца от първата си брачна половинка, актрисата Даян Абът: Дрена на 55 и Рафаел на 46. Дрена е осиновена от артиста.

Дълго време Робърт де Ниро живее във в действителност брак с модела Туки Смит. През 1995 година сурогатна майка ражда звезди близнаци - Джулиан Хенри и Арън Кендрик. Сега те са на 27 години. От втората си брачна половинка, някогашната стюардеса Грейс Хайтауър, артистът има 25-годишен наследник Елиът и 11-годишна щерка Хелън.

Около връзката на Де Ниро и Грейс Хайтауър има редица кавги. През 2001 година Грейс упрекна брачна половинка си за спекулация с друга жена. През 2004 година двойката подаде молба за бракоразвод, само че по този начин и не се раздели. В чест на помиряването си звездите проведоха втора женитба, заяви People. През 2018 година обаче Робърт де Ниро и Грейс Хайтауър въпреки всичко взеха решение да се разведат. Адвокатите на артиста упрекнаха дамата в разточителство.
Ричард Гиър с ново бебе всяка година


През 2020 година 70-годишният артист Ричард Гиър стана татко на трети  наследник. Майката  е моделът Алехандра Силва, за която Гиър е женен от 2018 година Двойката има още две деца. През 2019 година се роди синът им Александър. Съпругата на Ричард Гиър призна, че преди да опише на обществеността за раждането на детето, е получила благословия за това от Далай Лама (Ричард Гиър и брачната половинка му изповядват будизма - Gazeta.Ru). " Не можехме да обявим новината без да осведомяваме Негово Височество Далай Лама ", написа Алехандра в Instagram. През 2020 г.на  двойката се роди още един наследник. Името на популярното момче се пази в загадка.

Ричард Гиър има и наследник Хоумър, роден през 2000 от брака му с актрисата и модел Кери Лоуел. Двойката беше дружно до 2016 година Пред Hindustan Times героят от " Хубава жена " сподели през 2015 година, че се пробва да не е надалеч от сина си прекомерно дълго. Хоумър в този момент е на 23 години. Според профила му в Linkedin, той е студент в университета Браун.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР