Аквапаркът в столичния парк „Възраждане е готов, като съоръжението вече

...
Аквапаркът в столичния парк „Възраждане е готов, като съоръжението вече
Коментари Харесай

София с нова придобивка

Аквапаркът в столичния парк „ Възраждане " е подготвен, като оборудването към този момент има позволение за употреба и е публикуван е акт 16. Цената на инвестицията е 9.5 млн. лева Атракционът е построен от общинското сдружение „ Софийски парцели “ и е подготвен да посрещне първите си гости идното лято.

В развой на дооборудване е закритият 25-метров басейн. Той е с минерална вода, която се доставя от находището Баталова воденица. Съоръжението е със 6 коридора като по този метод е спазено условието на Световната федерация по плувни спортове и са осъществени всички 72-часови проби и проби. Очаква се басейнът да получи лиценз за употреба в най-скоро време и през януари да стартира да приема гости.

Капацитетът на водния атракцион е до 500 гости. В обслужващата постройка ще има заведение за бързо хранене. В зелените площи е планувано слагането на 130 пейки, шезлонги и 2 чешми. Пет зелени площадки ще бъдат ситуирани в периферията на парка наоколо до второстепенните подходи. В централната зона на парка пък ще бъдат завършени поляни за слънчеви бани, пикник и свободни игри.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР