Аквапаркът в парк „Възраждане“ в столица отваря от днес. Общо

...
Аквапаркът в парк „Възраждане“ в столица отваря от днес. Общо
Коментари Харесай

Общинският аквапарк в София отваря врати

Аквапаркът в парк „ Възраждане “ в столица отваря от през днешния ден.

Общо 5 външни басейна с 8 водни пързалки са част от зоната за отдих. Аквапаркът дружно със закрития басейн са ситуирани в новия парк Възраждане с повърхност 75 декара в кв. “Зона Б-5 “.

Закритият басейн работи за жители от 17 юни и към този момент има над 1600 визити и 150 закупени абонаментни карти.

Външната зона включва развлекателен басейн с дълбочина 140 см, хидромасажен басейн с дълбочина 90 см, два детски басейна и бебешки басейн с дълбочина 20 см. Има открит външен бар и 300 шезлонга с чадъри.

От през днешния ден при слънчево време водните пързалки и откритите басейни ще посрещат гости. Той се стопанисва от „ Софийски парцели “. Деца до 90 см влизат гратис с компаньон, пенсионерите получават 30% отстъпка от цените. Повече информация може да се види на уеб страницата https://vazrajdane-wellness.com/

Комплексът ще работи съгласно всички условия и ограничения за сигурност, дадени от РЗИ за съблюдаване на стерилизация по отношение на епидемиологичната конюнктура.

Парк Възраждане бе построен като напълно нова паркова територия в града. За всеки от парцелите Столична община водеше правосъдни каузи през последните години, с които избави и резервира територията за публично прилагане. Освен зелените площи и алеите, част от него е спортния комплекс „ Спортна София 2000 “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР